Skylt "Parkering förbjuden" 25x40cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skylt Parkering förbjuden 25x40cm

Skylt "Parkering förbjuden" 25x40cm är en stabil och hållbar plåtskylt med en bakgrund av starkt gul färg med ett stort trafiktecken i blått och rött som betyder "Parkering förbjuden" samt även text i svart. Placera skylten väl synligt för att undvika eventuella felparkerare. Beställ från Farbror Skylt redan idag och få din skylt levererad inom några dagar.

Skylten är en rektangulär varningsskylt tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

296,00 kr (inkl. moms) 296,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
1127
Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Parkering Förbjuden
Skyltdesign
Gul