Skylt "Parkering förbjuden" 30x30cm

Skylt "Parkering förbjuden" 30x30cm

309,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Parkering förbjuden" 30x30cm är en kvadratisk stabil plåtskylt i gul accentfärg och med ett varningstecken i blått och rött som betyder just Parkering förbjuden. Denna text står även längst ner på skylten i svart text. Denna skylt visar tydligt vad som gäller och är svår att missa om den placeras på ett strategiskt ställe där den syns väl.Beställ skylten här på hemsidan idag och få skylten levererad inom några dagar. 

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
30 cm
Höjd
30 cm
Skylttext
Parkering Förbjuden
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
1128

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password