Byggskyltar i olika storlek

Byggskyltar Farbror Skylt

Farbror Skylt erbjuder byggskyltar till stora och små företag som behöver snygg och hållbar info om sitt företag vid en byggarbetsplats. Vi tillverkar alla skyltar i stabil aluminium i plan plåt eller för extra stabilitet fyrkantsvikt aluminium.

Ge oss logga och informationstext samt ev bilder så tillverkar vi skyltarna inom kort och levererar direkt till den leveransadress som anges.

Välkommen att beställa dina byggskyltar hos Farbror Skylt redan idag!

2400x600mm 4-Kantvikt Byggskylt
 2 199,00 kr  
(inkl. moms)
Farbror Skylt tillverkar den byggskylt du önskar och använder stabil aluminium i skyltens stomme. Vi applicerar efter ditt önskemål logga och företagsnamn på skylten med hjälp av skyltfolie med färgbeständigt 4-färgstryck med många möjligheter till nyansvariation. Hållbarheten är lång och skylten står sig mycket bra i varierande väder och vind. Genom att välja 4-kantvikt skylt säkrar du stabiliteten och förenklar monteringen på ställning samt undviker skruvar på skyltens framsida. Detta ger ett seriöst intryck och bra resultat.
1800x450mm 4-Kantvikt Byggskylt
 1 499,00 kr  
(inkl. moms)
Här kan du beställa din byggskylt från Farbror Skylt. Vi tillverkar alla skyltar i stark hållbar aluminium och viker kanterna för lättare montering samt stabilare resultat. Skyltfolie appliceras på skyltytan där vi tryckt den logga och det budskap du önskar. Färgerna är hållbara och skylten som helhet står utmärkt emot både väder och vind under den tid arbetet pågår och skylten sitter uppe. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss om du inte hittar den storlek du önskar.
2400x1200mm 4-Kantvikt Byggskylt
 3 299,00 kr  
(inkl. moms)
Här kan du beställa en stor byggskylt där du visar ditt företags logga under hela tiden bygget pågår. Farbror Skylt tillverkar byggskyltar efter dina önskemål och trycker din önskade bild eller logga på färgbeständig skyltfolie med digitaltryck i 4-färg.   När du har beställt, gör vi ett skissförslag så att vi kan kontrollera kvaliteten och du kan kontrollera om designen är rätt. Först efter du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad i Hovmantorp. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss om du inte hittar den storleken du önskar.