Filtrera på

Canvas

banner canvastavla

Canvas

På en canvastavla från Farbror Skylt kan du trycka dina fotografier eller konstverk i större format och högre kvalité. Canvastavlor är perfekta att hänga i exempelvis hemmet, kontoret eller kanske sommarstugan. De är också ofta väldigt uppskattade att ge bort som en form av fotopresent – du kan verkligen förvandla dina egna bilder till fantastiska konstverk, tryckta på en riktig duk!

Du börjar med att välja vilken storlek du vill ha din canvastavla i, därefter väljer du tjocklek. När det är klart kan du ladda upp den bild eller bilder du vill använda dig utav, för att sedan skapa din egen design och forma en personlig canvastavla utifrån eget tycke och smak. Du ser snabbt och enkelt resultatet på förhand, och vi på Farbror Skylt garanterar alltid en hög kvalité på det färdiga resultatet som kommer att levereras till dig!

Canvasmaterialet från Farbror Skylt är tillverkat av ett mycket slitstarkt material, vilket våra proffs sträcker ut på träramar. Dessa finns färdiga att hänga upp eller ställa ut i en klassiskt halvblank finish. Våra canvastryck är tryckta på en polycanvas (340 g / m 2), vilket ger ett väldigt fint och tydligt tryck. När trycket är klart monterar vi motiven för hand i en stabila svensktillverkad ram. Farbror Skylts tryckteknik ger mycket vackra och klara färger, som håller år efter år. Canvastavlorna är uttalat motståndskraftiga mot UV-strålning (producenten garanterar 100 år) och de är dessutom resistenta mot eventuell fukt.

Canvas

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter