Smidesskyltar

banner smidesskyltar Farbror Skylt

Smidesskyltar i unik design och kvalitet

Stil och kvalitet med egen design och produktion. Smidesskyltar från Farbror Skylt finns i många olika utföranden och modeller, varierande storlekar och personlig design - vi har ett stort utbud. Vi erbjuder stora smidesskyltar med dubbla fästen, medium-stora smidesskyltar med robust och strikt utformning eller sirlig och utsmyckad modell samt även mindre smidesskyltar i anpassad design för den mindre placeringen.

  • stor och stabil skylt med dubbla fästen - passar till den stora butiken, fabriken eller stora gården, ex. Oslo dubbel
  • mellanstor smidesskylt med olika design för ex. affären, bageriet eller hästgården. ex. Kalmar medium
  • lilla skylten med små detaljer för privathuset eller den lilla boutiquen, ex. Holland small

Farbror Skylt svetsar skyltar i smide och utformar vackra och sirliga detaljer där det passar, ex. i smidesskylten Prag eller stabila och stilfulla former ex. i smidesskylten Berlin. Vi erbjuder den klassiska typen av skylt liksom den lite mer utmanande, allt beroende på vad kunder efterfrågar. Våra skyltar kan passa i alla miljöer, gärna som gårdsskylt, hästskylt, intill ett internetföretag eller som butiksskylt. Alla skyltar tillverkas i vår egen regi.

Du som har hästgård skulle kunna välja en stor och stabil smidesskylt i smide med tydlig text och logga för att matcha dina stora, ståtliga och vackra hästar. Har du bondgård med gårdsförsäljning med odlade grönsaker och blommor finns det passande smidesskylt med vackra smidesdetaljer och stilfull text för att göra passerande uppmärksamma på din verksamhet och samtidigt smycka miljön. Jobbar du i det moderna internetföretaget kanske du väljer en av de mer strikta och stilfulla smideslösningarna. 

Vi har det mesta i lager och levererar vid en normalbeställning inom någon vecka efter bekräftad beställning.


Smidesskyltar från Farbror Skylt

  •  är handgjorda i egen verkstad - varje skylt är unik
  •  är högkvalitativa och anpassade till nordiska klimatet
  •  säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
  •  levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
  •  Alla smidesskyltar har ett års garanti 

Välkommen att beställa din smidesskylt hos Farbror Skylt redan idag!


Bilder Smidesskyltar Farbrorskylt

Smidesskylt Medium "Madrid"
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Madrid" För att beställa din skylt, fyll i följande: skyltfärg, stripe/Ingen stripe runt designen, Typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen. 
Smidesskylt Medium "Milano"
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Milano För att beställa din skylt, fyll i följande  Skyltmodell,Skyltfärg,Stripe/Ingen stripe runt designen Typsnitt eller ladda upp din egen design.Kontakta oss om du har några frågor.Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en smidesskylt alla våra smidesskyltar levereras med; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta. Smidesskylt Milano i modernt och fräckt utförande, perfekt för den hippa klädbutiken såväl som den strikta advokatfirman.Skyltramen är utförd i pulverlackat stålrör för ett stabilt och kraftfullt utseende som dekoreras med en aluminiumskylt i en rektangel eller en oval. Design Farbror Skylt.
Smidesskylt Large "Oslo Enkel"
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "Oslo Enkel" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta. Smidesskylten "Oslo Enkel" är en minimalistisk skylt med en stadig design. Den är tidlös och finns tillgänglig med fyra olika ändavslutningar så att man kan sätta sin egen prägel på skylten. Design Farbror Skylt.
Smidesskylt Large "Oslo Enkel" med kula"
 2 495,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "OSLO ENKEL" MED KULA" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta.
Smidesskylt Large "Oslo Enkel" med Kringla
 2 345,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "Oslo Enkel" med Kringla För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Medium "Holland"
 2 599,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Holland" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Smidesskylt  Medium "Holland" är en nätt och elegant skylt för väggmontage. Den utstrålar en romantisk känsla som påminner om Amsterdams pittoreska gator därifrån stilen härstammar. Skylten har en design med mycket detaljerade handgjorda rosor i smide som också håller upp skylten.
Smidesskylt Medium "Dublin"
 2 805,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Dublin För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta korativa utsmyckningar  ovanpå. Ett avslut i en rund kula visar på fasthet och beslutsamhet. Denna skylt är både sirlig och stabil. Dublin är en stad att leva i där smidesskyltar hänger utanför favoritpuben och gamla anor blandas med nymodigheter och nyaste nytt. Design Farbror Skylt.
Smidesskylt Large "London"
 3 365,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "London" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Smidesskylt London, den mest populära smidesskylten hos Farbror Skylt just nu. Smidesskylt London är något av en klassisk smidesskylt med kraftig stomme och runda detaljer i gammaldags stil. Man får en känsla av att vandra i Londons gatumyller där det genuina möter det moderna och nya. Design Farbror Skylt.
Smidesskylt Medium "Prag"
 3 275,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Prag" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Prag smidesskylt är en av de sirligaste och vackraste smidesskyltarna. Den är tillverkad av fyrkantsrör, järn och aluminium och formad till rundade slingor och mjuka svängar. Skylten bär upp en oval skylt med känsla eller en rektangel med stil. Den blir vackert presenterad med en oval plåt men kan även bära en rektangulär plåt om så önskas. Farbror Skylts egen design, kan vi stolt berätta. Placera Prag smidesskylt på väggen utanför butiken, nära ingången till din B&B, intill din gemytliga gårdsbutik eller på din vackra hästgård.
Smidesskylt Large "Fransk"
 3 099,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "Fransk" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Large "Paris"
 3 620,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large "Paris" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Smidesskylt Paris är en av Farbror Skylts första designs.Den har inga raka former utan är uppbyggd av en stor mjukt rundad båge med ett litet avslut i en böj. Den ovala skyltformen är nog den som passar bäst här. Skylten är inspirerad av Frankrikes huvudstad Paris genom sin sirliga och slanka utformning och ändå starkt hållbar och inte minst väldigt snygg att se på. Design av Farbror Skylt
Smidesskylt Large "Elegant"
 3 105,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Large Elegant För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Large "Italiensk"
 3 370,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Italiensk För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt "Holland" 450mm bredd
 1 799,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt "Holland" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yt
Smidesskylt Large "Stockholm"
 3 340,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Stockholm För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Medium "Kalmar"
 2 599,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Kalmar" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Large "Oslo enkel" med spets
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
SMIDESSKYLT LARGE "OSLO ENKEL" MED SPETS För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Skylt med dubbel budskap Oval 300x150 mm
 960,00 kr  
(inkl. moms)
Skylt med dubbel budskap Oval 300x150 mm För att beställa din skylt, fyll i följande: skyltfärg, stripe/Ingen stripe runt designen, Typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen. 
Smidesskylt Medium "Bagare-Kringla"
 3 615,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt  Svart smidesstativ och skyltkringla. Längd: 126 cmHöjd: 34 cmFäste: 40x24,5 cm En klassisk smidesskylt i form av en guldmålad kringla, till alla konditorier, caféer och fikahus.Skylten levereras med stativ, tjock och tung guldlackerad järnkringla samt monteringstillbehör. Tillverkad av pulverlackerat stålrör och smidesjärn. Från Farbror Skylt.
Antik Smides Gatupratare 50x70cm
 3 310,00 kr  
(inkl. moms)
Antik Smides trottoarpratare Gatuprataren med smidesdetaljer är ett bra kompliment till en smidesskylt från Farbror Skylt, när en gemensam stil önskas. Skyltstället är tillverkad av 20 x 20 mm svart stålprofil med svarta plasthörn. Svart lackerad bakplatta. Öppna frontplattor med magnetstängning. Snygg skylthållare för företaget eller butiken. 
Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel" med Spets
 3 730,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Oslo dubbel med spets För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta. Design av Farbror Skylt
Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel" med Kula
 3 730,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Oslo dubbel med kula För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Design av Farbror Skylt
Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel"
 3 605,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Oslo Dubbel För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta
Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel" med Kringla
 3 730,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Oslo Dubbel med kringla För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Smidesskylt "Oslo Dubbel" med kringla är en skylt med en minimalistisk och stadig design som har en större skyltyta än många andra smidesskyltar. Den är tidlös och finns tillgänglig med fyra olika ändavslutningar så att man kan sätta sin egen prägel på skylten. Design av Farbror Skylt
Smidesskylt Extra Large "New York"
 3 730,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Extra Large "New York" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta Smidesskylt "New York" är en skylt med en enkel och stadig design som har som har en större skyltyta än många andra smidesskyltar.Detta är skylten som kan bära ett stort budskap och en magnifik logga. Det stora företagen med en skylt som matchar. Design av Farbror Skylt
Väggskylt medium 600x350mm
 699,00 kr  
(inkl. moms)
Väggskylt medium 600x350mm. För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.
Väggskylt medium 700x350mm
 799,00 kr  
(inkl. moms)
Väggskylt medium 700x350mm. För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen. 
Väggskylt medium 900x450mm
 899,00 kr  
(inkl. moms)
Väggskylt medium 900x450mm För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen. 
Vektorisering av logotype i rätt tryck format- skickas till din e-post 1-2 dagar
 6 990,00 kr  
(inkl. moms)
När du har en logotype på brevpapper, eller digitalt i formaten JPG, TIF eller PNG så innebär det att den är rasteriserad uppbyggd av bildpunkter. Detta begränsar hur stor du kan göra logotypen utan att den blir kantig och pixlig. För att beställ visitkorts, bilreklam, skyltar, banderoller mm är vektorisering av ditt logotype viktig. Vi hjälper dig genom att åter-vektorisera logotypen till rätt tryck format. Ni få leverans av tryck färdig original i format Pdf, ai och eps. Vektorisering av logotype i rätt tryck format- skickas till din e-post 1-2 dagar Detta gör logotypen skalbar utan restriktioner, och den kan då förstoras upp hur mycket som helst och alltid ha skarpa kanter och färger. Ange så mycket information som du kan vid din beställning. Om du känner till teckensnittet eller färgerna som används så underlättar det och vi kan ge dig en snabb service. Priset gäller per logotyp från enkel till medium arbete. För mer avancerad vektorisering av ditt logotype är du är välkommen att få en offert  Ditt jobb skickas via e-post 1-2 arbets dagar efter orderbekräftelse.
Grafisk formgivning
 6 990,00 kr  
(inkl. moms)
Farbror Skylt kan hjälpa dig med professionell grafisk formgivning eller enklare layout för din trycksak. Perfekt för dig som inte riktigt vet var man ska börja eller har ont om tid inför en tajt deadline. Det ingår ett PDF-korrektur som skickas via e-post 1-2 arbetsdagar efter orderbekräftelse. Grafisk design eller grafisk formgivning handlar om användandet av typsnitt, logotyper, färger och så vidare på saker och ting, i trycksaker, eller i digitala media och system. Det omfattar till exempel användargränssnitt, heraldik, kalligrafi, layout och typografi.Priset gäller per timme.