Smidesskylt medium

Smidesskylt medium är en optimal smidesskylt för en butik, ett företag eller en gård med höga krav på stil och kvalitet. Storleken tillverkas i många olika modeller och är den mest populära av Farbror Skylts smidesskyltstorlekar. Vi har många olika utseenden och varianter så du kan säkert hitta någon modell som passar just dig och dina behov.

Smidesskylt Medium "Kalmar"
 2 599,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Kalmar" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta        
Smidesskylt Medium "Prag"
 3 275,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Prag" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta         Prag smidesskylt är en av de sirligaste och vackraste smidesskyltarna. Den är tillverkad av fyrkantsrör, järn och aluminium och formad till rundade slingor och mjuka svängar. Skylten bär upp en oval skylt med känsla eller en rektangel med stil. Den blir vackert presenterad med en oval plåt men kan även bära en rektangulär plåt om så önskas. Farbror Skylts egen design, kan vi stolt berätta. Placera Prag smidesskylt på väggen utanför butiken, nära ingången till din B&B, intill din gemytliga gårdsbutik eller på din vackra hästgård.
Smidesskylt Medium "Dublin"
 2 805,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Dublin För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta         korativa utsmyckningar  ovanpå. Ett avslut i en rund kula visar på fasthet och beslutsamhet. Denna skylt är både sirlig och stabil. Dublin är en stad att leva i där smidesskyltar hänger utanför favoritpuben och gamla anor blandas med nymodigheter och nyaste nytt. Design Farbror Skylt.
Smidesskylt Medium "Holland"
 2 599,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Holland" För att beställa din skylt, fyll i följande skyltmodell, skyltfärg, stripe/ingen stripe runt designen typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en av våra smidesskyltar; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta         Smidesskylt  Medium "Holland" är en nätt och elegant skylt för väggmontage. Den utstrålar en romantisk känsla som påminner om Amsterdams pittoreska gator därifrån stilen härstammar. Skylten har en design med mycket detaljerade handgjorda rosor i smide som också håller upp skylten.
Smidesskylt Medium "Madrid"
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Medium "Madrid" För att beställa din skylt, fyll i följande: skyltfärg, stripe/Ingen stripe runt designen, Typsnitt eller ladda upp din egen design. Kontakta oss om du har några frågor. Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.         
Smidesskylt Medium "Bagare-Kringla"
 3 615,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt  Svart smidesstativ och skyltkringla. Längd: 126 cmHöjd: 34 cmFäste: 40x24,5 cm En klassisk smidesskylt i form av en guldmålad kringla, till alla konditorier, caféer och fikahus.Skylten levereras med stativ, tjock och tung guldlackerad järnkringla samt monteringstillbehör. Tillverkad av pulverlackerat stålrör och smidesjärn. Från Farbror Skylt.        
Smidesskylt Medium "Milano"
 2 470,00 kr  
(inkl. moms)
Smidesskylt Milano För att beställa din skylt, fyll i följande  Skyltmodell,Skyltfärg,Stripe/Ingen stripe runt designen Typsnitt eller ladda upp din egen design.Kontakta oss om du har några frågor.Efter att du har beställt en skylt kommer vi att skicka den slutliga designen för godkännande. Tillverkningen kommer att påbörjas efter att du har godkänt designen.  Vad ingår när jag köper en smidesskylt alla våra smidesskyltar levereras med; ett kostnadsfritt skissförslag smidesskyltstativ/smidesskyltsarm aluminiumplåt som fäster i smidesskyltsarmen, 2mm tjocklek lackerad plåt text/logga på båda sidor om aluminiumskylten monterings-kit för enkel montering på vägg eller yta. Smidesskylt Milano i modernt och fräckt utförande, perfekt för den hippa klädbutiken såväl som den strikta advokatfirman.Skyltramen är utförd i pulverlackat stålrör för ett stabilt och kraftfullt utseende som dekoreras med en aluminiumskylt i en rektangel eller en oval. Design Farbror Skylt.