Skylt Ingen Reklam Tack! Silver S1
Beställ en "Ingen Reklam Tack!" skylt  tillverkad av Farbror Skylt. Vår Ingen reklam skylt görs i hård och hållbar plast. Skyltens mått är 150x20mm och du kan välja mellan färgerna silver och mässing. Vi har även flera med typsnitt. För enkel montering finns på baksidan dubbelhäftande tejp. Du placerar den på din brevlåda eller dörr och slipper oönskad reklam samtidig som du tänker på miljön genom minskad pappersåtgång.
perfekt storlek
silver eller mässing
hållbar och stark plast
graverad text i varierande typsnitt
slipp reklamen
Beställ redan idag och ta emot din skylt så snabbt posten kan leverera den. 
124,00 kr
Skylt Ingen Reklam Tack! Mässing M5
En "Ingen Reklam Tack!" skylt  tillverkas i hårdplast med måtten 150x20mm och finns i färgerna stål och mässing med olika typsnitt. På baksidan finns dubbelhäftande tejp för applicering.
Man använder den om man vill slippa oönskad reklam. Sätt skylten på brevlådan eller brevinkastet och du får inga reklamutskick. På det här sättet behöver man inte att gå till pappersåtervinningen så ofta och man hjälper miljön samtidigt.
124,00 kr
Skylt Ingen Reklam Tack! Silver S5
En "Ingen Reklam Tack!" skylt från Farbror Skylt tillverkas i hård och hållbar plast. Du kan välja mellan olika typsnitt och vi erbjuder dig möjligheten till en ingen reklam skylt i silver eller mässingsfärg. Skylten tillverkas med måtten 150x20mm. På baksidan finns dubbelhäftande tejp för enkel applicering.
silver eller mässing
hållbar och tålig
slipp reklam 
tänk på miljön
Du använder den när du vill slippa oönskad reklam. Placera skylten på brevlådan eller brevinkastet och du får inga reklamutskick. På det här sättet behöver du inte att gå till pappersåtervinningen så ofta och hjälper miljön samtidigt.
124,00 kr