Grafisk formgivning

600,00 kr Inkl. moms

480,00 kr Ex. moms

Farbror Skylt kan hjälpa dig med professionell grafisk formgivning eller enklare layout för din trycksak. Perfekt för dig som inte riktigt vet var man ska börja eller har ont om tid inför en tajt deadline.

Det ingår ett PDF-korrektur som skickas via e-post 1-2 arbetsdagar efter orderbekräftelse.

Grafisk design eller grafisk formgivning handlar om användandet av typsnitt, logotyper, färger och så vidare på saker och ting, i trycksaker, eller i digitala media och system. Det omfattar till exempel användargränssnitt, heraldik, kalligrafi, layout och typografi.

Priset gäller per timme.

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i varukorgen
  • max 250 tecken
Kvantitet

Vad betyder grafisk formgivning

Grafisk design eller grafisk formgivning handlar om användandet av typsnitt, logotyper, färger och så vidare på saker och ting, i trycksaker, eller i digitala media och system.

Det omfattar till exempel användargränssnitt, heraldik, kalligrafi, layout och typografi. Farbror Skylt kan hjälpa dig med professionell grafisk formgivning eller enklare layout för din trycksak.

Perfekt för dig som inte riktigt vet var man ska börja eller har ont om tid inför en tajt deadline.

Det ingår ett PDF-korrektur som skickas via e-post 1-2 arbetsdagar efter orderbekräftelse.

färger och så vidare på saker och ting, i trycksaker, eller i digitala media och system. Ange storlek, önskemål om färger, teckensnitt och övriga önskemål.

Skicka sedan in texten du vill ha, samt de bilder och logotyper som krävs, och låt Farbror Skylt göra resten.

Vi skickar dig ett original för godkännande inom 1-3 dagar. I denna produkt ingår 1 korrekturrunda.

Detta innebär att när vi skickar förslaget till dig, så kan du återkomma en gång med mindre ändringar vid ditt godkännande, innan arbetet slutförs och originalet skickas till dig.