Byggskylt 1200x1200mm 4-Kantvikt
  • Byggskylt 1200x1200mm 4-Kantvikt

1200x1200mm 4-Kantvikt Byggskylt

2 199,00 kr Inkl. moms

1 759,20 kr Ex. moms

En byggskylt kan även vara kvadratisk. Här tillverkar Farbror Skylt en sådan. Den trycks med fyrfärgstryck på skyltfolie, som appliceras på aluminiumskylten. Den finns tillgänglig i plant utförande eller med fyrkantsvik. Kantvikningen gör att skylten är lätt att montera utan att det syns skruvar på framsidan och det gör även att skylten är stabilare.

När du har beställt, gör vi ett skissförslag så att vi kan kontrollera kvaliteten och du kan kontrollera om designen är rätt. Först efter du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad i Hovmantorp.

Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss om du har några frågor.

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i varukorgen
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
Kvantitet

Har du en egen logotyp, text, bild eller design, kan du ladda upp den när du beställer. Om du inte har en färdig design, kan du designa den online. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en design. Om du har en design i rasterformat som inte är tillräcklig stor, kan vi konvertera den till vektor. Fördelen med en vektorbild är att den enkelt kan förstoras med behåll av bildkvalitet. Detta gäller dock enbart logotyper och enkla designer med ett fåtal färger. Det går inte att konvertera foton till vektor.

Glöm inte att beställa monteringslister, så att det blir enkelt att montera skylten på väggen!

Datablad

Bredd
120 cm
Höjd
120 cm
Skyltutförande
4-Kantvikt

Du kanske också gillar