Behöver du hjälp?
Canvastavla 45x30cm

Canvastavla 40cm x 30cm

271,20 kr
Exkl. moms 1-3 dagar

40x30cm Canvastavla.

Farbror Skylt
 använder canvasdukar som är speciell utvecklade för att trycka bilder på. Vi använder spännramar som är tillverkade av svensk furu. Denna kombination göra att vi levererar canvastavlor som håller högt kvalitet.

Det finns olika storlekar att välja. De som är mindre har en ram som ar 1.5 cm djup och 4 cm bred. Om du önskar en större modell då väljer vi en träram som är tjockare och starkare så att canvastavlan alltid är stabil.

kontakt Farbrorskylt

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • Ingen vald fil .png .jpg .gif
Kvantitet

  • Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer
  • Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet. Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet.
  • Skyltar anpassade för det nordiska klimatet Skyltar anpassade för det nordiska klimatet

Farbror Skylt använder canvasdukar som är speciell utvecklade för att trycka bilder på. Vi använder spännramar som är tillverkade av svensk furu. Denna kombination göra att vi levererar canvastavlor som håller högt kvalitet.

Det finns olika storlekar att välja. De som är mindre har en ram som ar 1.5 cm djup och 4 cm bred. Om du önskar en större modell då väljer vi en träram som är tjockare och starkare så att canvastavlan alltid är stabil.

Tänk på att din bild måste vara tillräcklig stor för att kunna trycka den med bra kvalité. Vi tycker inte att man ska trycka canvastavlor med en upplösning av mindre än ca. 50 dpi (50 pixlar per tum, eller 20 pixlar per cm). Det motsvarar ca. 6 megapixlar på en tavla som är 150x100 cm, alltså något som alla moderna kameror klarar av. Vi kontrollerar varje order och om vi tycker att något ser ut som att det inte är helt rätt, kontaktar vi dig så att det inte blir ett missförstånd. Om allt ser bra ut, trycker vi din canvastavla.

Om du vill har en canvastavla med en format som vi inte har på webbsidan, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig med att ta fram en lösning. Vi bjuder också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster om du önskar det.

Man kan också tänka på att använda en canvastavla som en företagsskylt eller för att visualisera ditt budskap. Men då kan man också tänka på andra produkter, som storformat banners, beachflaggor, flaggor, eller affischer. Vad du nu väljer, vi trycker med 8 färg (foto) eller 4 färg (logo, texter) tryck så att du alltid får bra kvalitet. Vi bjuder även möjligheter att du kan designa eller anpassa din design med vår gratis Design Online tjänst.

Hur du nu vill ha det, på Farbror Skylt är du rätt adress för alla dina utskrifter!

Datablad

Bredd
40 cm
Höjd
30 cm

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password