Byggskyltar från Farbror Skylt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

2400x1200mm 4-Kantvikt Fasadskylt

En företagsskylt ger första intrycket, förmedlar ditt varumärke och skapar igenkänning. Låt ditt företag synas med en fasadskylt från Farbror Skylt. Vi är specialiserade på att designa och tillverka företagsskyltar i olika storlekar och material. Vi är professionella, prisvärda och snabba.Hos Farbror Skylt kan du beställa företagsskyltar i flera olika storlekar. Om vi inte har den storleken du söker så skicka ett mejl till oss så kan vi specialtillverka den. Allt för att du ska få den skylt du önskar. Företagstexten eller loggan trycks på vinyl med ett hållbart fyrfärgstryck eller på hållbar folie med 8 års hållbarhet för skyltar i en eller två färger. Våra skyltar tillverkas i egen verkstad i aluminium med plant utförande eller med vikt kant.

2 495,00 kr (inkl. moms) 2 495,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms
Betala från 343,00 kr / månad
Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
Delivery policy (Leverans inom 2-5 arbets dagar)
Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer
Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet.
Skyltar anpassade för det nordiska klimatet

Beskrivning

En företagsskylt ger första intrycket, förmedlar ditt varumärke och skapar igenkänning. Låt ditt företag synas med en fasadskylt från Farbror Skylt. Vi är specialiserade på att designa och tillverka företagsskyltar i olika storlekar och material. Vi är professionella, prisvärda och snabba.

Hos Farbror Skylt kan du beställa företagsskyltar i flera olika storlekar. Om vi inte har den storleken du söker så skicka ett mejl till oss så specialtillverkar vi den. Allt för att du ska få den skylt du önskar. Företagsskylten trycks på vinyl med ett hållbart fyrfärgstryck eller på hållbar folie med 8 års hållbarhet för skyltar i en eller två färger. Våra skyltar tillverkas i egen verkstad i aluminium med plant utförande eller med vikt kant. Kantvikningen gör att skylten inte får några vassa kanter, att den är lätt att montera och att vinden inte får tag på den.

Vi tillverkar skylten efter dina önskemål i vår verkstad. Har du en logotyp, en text, en bild eller en egen design använder vi den annars hjälper vi gärna till med en design och har lång erfarenhet av grafisk formgivning. Om du har en design i rasterformat konvertera vi den till vektor. En vektorbild kan förstoras hur mycket som helst utan att kvaliteten försämras. Om skylten har en eller ett fåtal färgar kan vi skära ut den. Det är också möjligt att få skylten i fullfärgstryck.

Skicka in din design så gör vi ett skissförslag inom någon arbetsdag. När du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad och levererar eller skickar den till dig. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert.

Hos Farbror Skylt hittar du också akrylskyltarväggskyltar och byggskyltar.

En snygg skylt hjälper ditt företag att synas. Den presenterar ditt företag på ett enkelt och tydligt sätt. En företagsskylt kan också användas för att informera om vägbeskrivning, öppettider och priser. Beställ din företagsskylt hos Farbror Skylt. Alla skyltar är unika och tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp

Välkommen att beställa din företagsskylt idag!

Datablad

50 cm
50 cm
2 cm
0.50 kg
682
Betala från 343,00 kr / månad

Du kanske också gillar