Byggskylt 2000x1000mm 4-Kantvikt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

2000x1000mm 4-Kantvikt Byggskylt

Farbror Skylt erbjuder här en byggskylt i rektangulär form där du kan välja plan aluminium eller 4-kantsvik på skylten. Kantvikningen gör att skylten är lätt att montera utan att det syns skruvar på framsidan och det gör även att skylten är stabilare. Vi applicerar efter din beställning din logga eller bild med hållbar skyltfolie som trycks med färgbeständigt 4-färgstryck.

När du har beställt, gör vi ett skissförslag så att vi kan kontrollera kvaliteten och du kan kontrollera om designen är rätt. Först efter du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad i Hovmantorp.

Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss för vilken fråga som helst gällande skyltar. Vi är din skyltverkstad på nätet.

2 320,00 kr (inkl. moms) 2 320,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1-3 dagar
Betala från 324,00 kr / månad
Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
Delivery policy (Leverans inom 2-5 arbets dagar)
Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer
Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet.
Skyltar anpassade för det nordiska klimatet

Beskrivning

Har du en egen logotyp, text, bild eller design, kan du ladda upp den när du beställer. Om du inte har en färdig design, kan du designa den online. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en design. Om du har en design i rasterformat som inte är tillräcklig stor, kan vi konvertera den till vektor. Fördelen med en vektorbild är att den enkelt kan förstoras med behåll av bildkvalitet. Detta gäller dock enbart logotyper och enkla designer med ett fåtal färger. Det går inte att konvertera foton till vektor.

Glöm inte att beställa monteringslister, så att det blir enkelt att montera skylten på väggen!

Datablad

100 cm
100 cm
15 cm
8 kg
734
Datablad
Bredd
200 cm
Höjd
100 cm
Skyltutförande
4-Kantvikt på 25mm runt om
Betala från 324,00 kr / månad

Du kanske också gillar