2000x500mm 4-Kantvikt Fasadskylt

1 949,00 kr Inkl. moms

1 559,20 kr Ex. moms
Här finns fasadskylten för dig som önskar en skylt med längd. Måtten 2000x500mm ger en rektangel i lite smalare utförande men samtidigt mycket yta då skylten är lång. Här ryms både loggor och text allt utifrån vad du önskar. Skyltens stomme är stabil aluminium där alla fyra sidor är vikta för bästa stabilitet. Farbror Skylt applicerar digital folie med din önskade bild eller logga i 4-färgstryck eller använder hållbar vinyl där det bara används en till två färger.
Kvantitet

En företagsskylt ger första intrycket, förmedlar ditt varumärke och skapar igenkänning. Låt ditt företag synas med en fasadskylt från Farbror Skylt. Vi är specialiserade på att designa och tillverka företagsskyltar i olika storlekar och material. Vi är professionella, prisvärda och snabba.

Hos Farbror Skylt kan du beställa företagsskyltar i flera olika storlekar. Om vi inte har den storleken du söker så skicka ett mejl till oss så specialtillverkar vi den. Allt för att du ska få den skylt du önskar. Företagsskylten trycks på vinyl med ett hållbart fyrfärgstryck eller på hållbar folie med 8 års hållbarhet för skyltar i en eller två färger. Våra skyltar tillverkas i egen verkstad i aluminium med plant utförande eller med vikt kant. Kantvikningen gör att skylten inte får några vassa kanter, att den är lätt att montera och att vinden inte får tag på den.

Vi tillverkar skylten efter dina önskemål i vår verkstad. Har du en logotyp, en text, en bild eller en egen design använder vi den annars hjälper vi gärna till med en design och har lång erfarenhet av grafisk formgivning. Om du har en design i rasterformat konvertera vi den till vektor. En vektorbild kan förstoras hur mycket som helst utan att kvaliteten försämras. Om skylten har en eller ett fåtal färgar kan vi skära ut den. Det är också möjligt att få skylten i fullfärgstryck.

Skicka in din design så gör vi ett skissförslag inom någon arbetsdag. När du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad och levererar eller skickar den till dig. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert.

Hos Farbror Skylt hittar du också akrylskyltarväggskyltar och byggskyltar.

En snygg skylt hjälper ditt företag att synas. Den presenterar ditt företag på ett enkelt och tydligt sätt. En företagsskylt kan också användas för att informera om vägbeskrivning, öppettider och priser. Beställ din företagsskylt hos Farbror Skylt. Alla skyltar är unika och tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp

Välkommen att beställa din företagsskylt idag!

Du kanske också gillar