40x20cm Fotoposter
  • 40x20cm Fotoposter

40x20cm Fotoposter

79,00 kr
Inkl. moms

Tryck dina postrar hos Farbror Skylt och få dina bilder i toppkvalitet.

Upptäck de många möjligheterna med att trycka dina postrar hos Farbror Skylt. Det finns många storlekar att välja på. Om vi har inte den storleken du vill har, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig. Ladda upp dina filer, om de är färdiga för tryck. Om de inte är färdiga, bjuder vi också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster. Vi kontrollerar varje order och om vi tycker att något ser ut som att det inte är helt rätt, kontaktar vi dig så att det inte blir ett missförstånd. Om allt ser bra ut, trycker vi dina bilder på posterpapper med hög kvalité och en tjocklek av 170 gr/m2. Vi använder en storformat fotoskrivare med 8 färger så att det blir ett riktigt fint resultat.

Kvantitet
i lager

Tryck dina affischer, posters eller flyers billigt och enkelt online hos Farbror Skylt. Vi trycker från A6 till 160 cm bredd på olika papperstyper på vår storformatsskrivare. Flyers blir ofta bortglömda när det gäller marknadsföringsinstrument. Det anses ofta som ett gammaldags marknadsföringsverktyg som har förlorat lite av sitt värde, men det är obefogat. Speciellt för att starta företag är flygblad ett utmärkt sätt att få uppmärksamhet. Om du vet rätt tricks, är att sprida flygblad det perfekta och billiga sättet för att öka din kundbas och för relationsmarknadsföring.

Men när du inte lägger till värde för din läsare, läses inte flygbladet och då är det fortfarande ett dyrt köp. Därför är det viktigt att noggrant tänka på vad du precis lägger på flygbladet. Många flygblad är inget annat än stora visitkort, de innehåller ett (företags) namn, e-postadress, telefonnummer och eventuellt företagsinformation. Om du vill har ett lite mer som enbart en flyer kan tänka på att komplettera med till exempel eller affischer, banner, rollup eller beachflagga för att promota ditt företag, evenemang eller ditt budskap.

Välj ett format, från A6 till A4. Letar du efter en storlek som inte finns på hemsidan, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig med att ta fram en lösning. Vi kan även offerera större mängder och speciella önskemål. Där välkommen med din fråga och vi försöker att hjälpa dig med att få fram en lösning. Vi bjuder också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster om du önskar det.

Vi kontrollerar varje order och om vi tycker att något ser ut som att det inte är helt rätt, kontaktar vi dig så att det inte blir ett missförstånd. Om allt ser bra ut, trycker vi din flyer.

Vi bjuder även möjligheter att du kan designa eller anpassa din design med vår gratis Design Online tjänst.

Framgång garanterad med kvalitetsblad eller flygblad, vår specialitet! Hur du nu vill ha det, på Farbror Skylt är du på rätt adress för alla dina utskrifter!   Tryck dina foton hos Farbror Skylt och få dina bilder i toppkvalitet.

Upptäck de många möjligheterna med att trycka dina foton hos Farbror Skylt. Det finns många storlekar att välja på. Om vi har inte den storleken du vill har, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig. Ladda upp dina filer, om de är färdiga för tryck. Om de inte är färdiga, bjuder vi också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster. Vi kontrollerar varje order och om vi tycker att något ser ut som att det inte är helt rätt, kontaktar vi dig så att det inte blir ett missförstånd. Om allt ser bra ut, trycker vi dina bilder på fotopapper med hög kvalité och en tjocklek av 220 gr/m2. Vi använder en storformat fotoskrivare med 8 färger så att det blir ett riktigt fint resultat.

Om du skriver ut din foto hos Farbror Skylt kan du vara säker på att fotot blir fullt utskrivet. Standard utskriftsförhållanden är 2:3 eller 3:4. Många fototjänster kommer att skära din foto eller lägger till vita kanter. Vi gör inte det. Vi kontaktar dig i stället om vi inte får ihop det. Detta innebär att du kan skicka in dina bilder utan att behöver vara rädd för att du förlorar en bit av avbildningen. Det beror på att vi använder en storformatsskrivare och har flexibla format med en bredd upp till 160 cm. Farbror Skylts fotoservice behåller storleken av den korta sidan av din bild och anpassar den långa sidan om bildformatet inte kommer överens med utskriftsformatet. Om du önskar en annan metod, behöver du bara att meddela oss och då går vi efter det i stället.

Om du vill har en utskriftsstorlek som finns inte på webbsidan kan du alltid kontakta oss och då återkommer vi med en offert. Vi kan även offerera större mängder och speciella önskemål. Du är välkommen med din fråga och vi återkommer med en lösning.

Utöver beställning av klassiska fotoprints har vi också andra typer av utskrifter. Hos Farbror Skylt finns det möjligheter från traditionella foton till moderna alternativ. Vi kan även hjälpa dig med att göra en vacker, museumliknande väggdekoration. Eller tänk på en foto tryckt på posterpapper eller canvas. Men tänk om du vill ha dina bilder utomhus, då kan vi också trycka på till exempel forex, aluminium plåt, dekal, pp-film, banner eller vinylposter.

Vi bjuder även möjligheter att du kan designa eller anpassa din design med vår gratis Design Online tjänst.

Hur du nu vill ha det, hos Farbror Skylt är du på rätt adress för alla dina fotoutskrifter!

10000 objekt

Du kanske också gillar