Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
Hästskylt "Varning för Hästar"

Hästskylt "Varning för Hästar" 50x50cm

279,20 kr
Exkl. moms

ART: 104

Skylt "Varning För Hästar" är utmärkt att placera intill hagen med din häst eller nära ett område med frigående hästar. Skylten upplyser passerande att visa hänsyn och respektera att ev grindar bör vara stängda och starka ljud hållas borta. Här finns fria glada hästar.

Alla skyltar trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. De får ett skyddande lager laminat så att de håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Välj en plan skylt med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Varning För Hästar
Skyltdesign
Varningstriangel

Särskilda referenser

ean13
104

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password