Hästskylt "Kör Sakta!" Häst

Hästskylt "Kör Sakta!" Häst 50x50cm

349,00 kr
Inkl. moms

ART: 109

Skylt "Kör Sakta!" Häst är en stilfull och snygg skylt med vacker design för att ge åskådaren en känsla av frihet och frid. Här vill vi att passerande ska känna in känslan och agera därefter, alltså köra långsamt och röra sig lugnt för att inte skrämma hästarna. Skylten är designad i vitt och svart med toner av grått som inslag för att ge skylten en snygg finish.

Alla skyltar är tryckta på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och får ett skyddande lager laminat så att de håller i väder och vind i många år.

För att skylten ska synas alla tider på dygnet kan du välja ett alternativ med reflexfolie.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Kör Sakta
Skyltdesign
Vit

Särskilda referenser

ean13
109

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password