Chat offline men vi svara inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svara inom kort
Skylt "Parkera inte här" 25x40cm

Skylt "Parkera inte här" 25x40cm

220,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylten "Parkera inte här" 25x40cm är en stabil plåtskylt som även har texten Utfart dygnet runt. Du som har problem med blockerad utfart behöver upplysa alla om att det är förbjudet att parkera där. Beställ skylten från Farbror Skylt och få leverans inom några dagar.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Parkera Inte Här
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
1086

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password