Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel" med Kula från Farbror Skylt

Smidesskylt Extra Large "Oslo Dubbel" med Kula online

3 356,00 kr
Exkl. moms

ART: 574 online

Design din smidesskylt Oslo dubbel med kula från Farbror Skylt online

Smidesskylt Oslo dubbel med kula är en extra stor skylt i stark och stabil design med stor yta för logga och text samt stilrent utseende.

Farbror Skylts egen design.

Ditt budskap är på båda sidor och ingår i priset.

Kvantitet

  • Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer
  • Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet. Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet.
  • Skyltar anpassade för det nordiska klimatet Skyltar anpassade för det nordiska klimatet

Smidesskylt "Oslo Dubbel" med kula är en skylt med en minimalistisk och stadig design som har en större skyltyta än många andra smidesskyltar. Den är tidlös och finns tillgänglig med fyra olika ändavslutningar så att man kan sätta sin egen prägel på skylten.

Skylten har en storlek på 700x800 mm.

Stativens höjd är 1000 mm och den sticker ut 1050 mm från väggen.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor.


Handgjorda smidesskyltar

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Datablad

Bredd
70 cm
Höjd
80 cm
Leveranstid
2-3 dagar

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password