Skylt "OBS Jakt Pågår"

Skylt "OBS Jakt Pågår" 40x25cm

220,00 kr
Inkl. moms

ART: 159

Skylt "OBS Jakt Pågår" är en plåtskylt med gul varningsfärg och tydlig svart text Obs jakt pågår. Det är viktigt att upplysa allmänheten om att det är jägare ute i skogarna och att djur kan vara aktiva och rörliga. Placera skyltar på synliga platser runt det område där jakten pågår för att undvika alla som inte är med i jakten i nämnda område.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg.

En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
OBS Jakt Pågår
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
159

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password