Skylt "Varning för Lat Katt" 2

Kattskylt "Varning för Lat Katt" 50x50cm

349,00 kr
Inkl. moms

ART: 885

Skylt "Varning för lat katt" 2 är en kattskylt i plåt med svart kattsiluett framför en gul och röd varningstriangel. Den är en rolig kattskylt med seriöst budskap och viktig för att uppmana passerande bilister att vara uppmärksamma på katter i området. I synnerhet lata katter, som kan ligga och sola på en varm asfaltsyta.

Skylten är en plåtskylt tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du ett reflekterande material.

Det finns olika varianter av kattskyltar, med olika motiv men även med olika utföranden rent tekniskt. Det finns med eller utan hål för montering på till exempel staket, grind eller vägg. Du kan också välja en kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare. Den kan beställas med eller utan monteringssats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Varning För Lat Katt
Skyltdesign
Varningstriangel

Särskilda referenser

ean13
885

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password