Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel Blå
  • Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel Blå

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel Blå 25x40cm

220,00 kr Inkl. moms

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka med Sparkcykel Blå är en skylt ur solstickan tändstickssortiment i Farbror Skylts design. Modellen är stående och har en vit siluett av ett barn på kickbike eller sparkcykel. Den får bilister att reagera och förhoppningsvis sakta ner av respekt och hänsyn till alla aktiva barn som är ute och leker. Ett mjukt barn med frihetskänsla och fartvind i håret tänker inte på hårda bilar och därför behöver vi vuxna upplysa om dessa barn med bl.a en skylt intill lekplatser, fritidsgårdar och skolor samt Brf.

Skylten trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

Särskilda referenser

Artikelnummer
148