Varningsskylt i rött och gult och varningstriangel,  texten "snigelfart" och en snigel med snäcka i svart,  från Farbror Skylt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SKYLT Snigelfart 45X45CM hållbar aluminium

Varningsskylt "Snigelfart" är en charmig och tilltalande skylt som upplyser bilister att sänka farten inför ett område där låg fart är ett krav. Detta kan vara intill en förskola eller dagis eller ett äldreboende, en ankdamm eller stadens lekplats.

Skylten har bilden av en varningstriangel med varningsfärger i rött och gult samt en snigel i svart som långsamt och harmoniskt passerar.

Varningsskylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du ett reflekterande material. Då blir skylten upplyst av passerande strålkastare även under mörka tider. Öka säkerheten för barnen dygnet runt, året runt.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering.

Denna skylt lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg.

En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe.

För montering finns flera olika monteringssatser, där du väljer helt beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

364,00 kr (inkl. moms) 364,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Beskrivning
Datablad
128
Bredd
45 cm
Skylttext
Snigelfart
Skyltdesign
Varningstriangel
Skylten
Hållbar aluminium 1.5mm
Du kanske också gillar