Sänk farten varningsskylt för familj, bostadsområde i bakgrunden, Farbror Skylt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-44,00 kr

Skylt Sänk Farten, Barnfamiljområde 50x50cm hållbar aluminium skyltar

För er som bor i bostadsområden kan den familjära och charmiga skylten "Sänk Farten, Barnfamiljsområde" vara en viktig del i att sakta ner trafikflödet. Skylten har vit bakgrund, svarta siluetter samt bostäder i bakgrunden i flera färger. 

Skylten ger tydlig information om att farten bör sänkas och att människor i alla åldrar är i rörelse i området. Samtidigt är skylten en utsmyckning av en aktiv miljö med uppmaning att sänka tempot.  Brf samt kommunen kan med fördel placera denna skylt i nära anslutning till bostäder och levnadsytor samt aktivitetsplatser.

Skylten är tryckt på 1,5 mm hållbar och slitstark aluminium. Den appliceras med ett material med bild i fyrfärgstryck och ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

Välj ett reflekterande material för att synas och vara synlig även i mörka tider. Skydda människor i rörelse dygnet runt och året runt.

Välj mellan en plan skylt med eller utan hål för montering eller en kantvikt skylt med ett stabilare utförande. Plan skylt passar för montering på till exempel staket, grind eller vägg, kantvikt skylt finns med eller utan sats för att montera den på befintlig stolpe.

Det finns olika monteringssatser, du kan välja olika storlekar beroende på den stolpes tjocklek som du kommer fästa den i.

252,00 kr (inkl. moms) 296,00 kr - 44,00 kr 252,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar
Security policy (1 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
Delivery policy (Leverans inom 2-5 arbets dagar)
Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer
Alla skyltar är svensktillverkade med hög kvalitet.
Skyltar anpassade för det nordiska klimatet
Beskrivning
Datablad
125
Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Sänk Farten, Barnfamiljområde
Skyltdesign
Flerfärgad
Skylten
Hållbar aluminium 1.5mm
Du kanske också gillar