Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll 25x40cm

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll 25x40cm

176,00 kr
Exkl. moms 1-3 dagar
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll är en gul varningsskylt med ett barn som spelar boll. Skylten kan med sin gula varningsfärg uppmärksamma bilister på närvaron av aktiva och lekande barn. Skylten passar intill lekplatser och fotbollsplaner för att uppmärksamma passerande på att barn plötsligt kan springa ut i vägbanan efter en förlupen boll. Den har en design i stående modell vilket gör att den fungerar bra även på lite smalare ytor i bostadsområden.

Den trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium och får även ett skyddande lager laminat så att den håller i många år.

För att få bättre synlighet under hela dygnet kan man välja ett reflekterande material.
En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp.
Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Sänk Farten, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
150

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password