Behöver du hjälp?
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka 25x40cm

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka 25x40cm

176,00 kr
Exkl. moms 1-3 dagar

Skylten "Sänk Farten, Lekande Barn" Flicka är en varningsskylt i gult och svart och nätt utformning för att kunna placeras även där lite yta är tillgänglig. 

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium.  Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år. Färgen gul är en stark varningsfärg som uppmärksammar bilister på närvaron av barn. Skylten kan med fördel placeras intill dagis och lekplatser.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden böf man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Sänk Farten, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
152

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password