Byggskylt 2400x600mm 4-Kantvikt
  • Byggskylt 2400x600mm 4-Kantvikt

2400x600mm 4-Kantvikt Byggskylt

2 299,00 kr Inkl. moms
Farbror Skylt tillverkar den byggskylt du önskar och använder stabil aluminium i skyltens stomme. Vi applicerar efter ditt önskemål logga och företagsnamn på skylten med hjälp av skyltfolie med färgbeständigt 4-färgstryck med många möjligheter till nyansvariation. Hållbarheten är lång och skylten står sig mycket bra i varierande väder och vind. 

Genom att välja 4-kantvikt skylt säkrar du stabiliteten och förenklar monteringen på ställning samt undviker skruvar på skyltens framsida. Detta ger ett seriöst intryck och bra resultat.
Kvantitet

Har du en egen logotyp, text, bild eller design, kan du ladda upp den när du beställer. Om du inte har en färdig design, kan du designa den online. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en design. Om du har en design i rasterformat som inte är tillräcklig stor, kan vi konvertera den till vektor. Fördelen med en vektorbild är att den enkelt kan förstoras med behåll av bildkvalitet. Detta gäller dock enbart logotyper och enkla designer med ett fåtal färger. Det går inte att konvertera foton till vektor.

Glöm inte att beställa monteringslister, så att det blir enkelt att montera skylten på väggen!

Särskilda referenser

Du kanske också gillar