Smidesskylt Medium "Bagare-Kringla". En perfekt smidesskylt till alla konditorier samt fikahus.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smidesskylt Bagare Kringla

Smidesskylt 

Svart smidesstativ och skyltkringla.

En klassisk smidesskylt i form av en guldmålad kringla, till alla konditorier, caféer och fikahus.


Skylten levereras med stativ, tjock och tung guldlackerad järnkringla samt monteringstillbehör.


Tillverkad av pulverlackerat stålrör och smidesjärn.

Från Farbror Skylt.

Referens bilder

Hjälp knapp Farbror Skylt

2 496,00 kr (inkl. moms) 2 496,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar

Betyg: 4.0/5 (1 Röst)

Beskrivning

Smideskringla i guld

Längd: 126 cm
Höjd: 34 cm
Fäste: 40x24,5 cm

Handgjorda smidesskyltar


Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Kosta sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Datablad
2566