Smidesskylt Oslo Enkel med kringla. Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smidesskylt Large Oslo Enkel med Kringla.

Smidesskylt Large "Oslo Enkel" med Kringla

En smidesskylt "Oslo Enkel" med kringla från Farbror Skylt pryder fasaden på ett professionellt och klassiskt sätt.

Få fram ditt budskap och locka kunder med den stabila och hållbara skylten med hög kvalitet och snygg design. Beställ skylten med vårt kostnadsfria design verktyg och forma skyltens sidor på det sätt du önskar med text eller logga. Prova dig fram och beställ sedan för att få leverans av din önskade skylt inom 3-5 vardagar.

Tryck på båda sidor om aluminiumskylten ingår i alla smidesskyltar.

SPECIFIKATIONER

Stativets längd från väggen: 106cm

Skyltmått: 90 x 45cm

Färg: Svart

Vikt: 4kg

Ok knapp Farbror Skyltkostnadsfritt design verktyg

Check box farbror skylt smidesskyltstativ svart pulverlackerad

Check box farbror skyltskylten 2mm tjocklek

Check box farbror skylttext/logga på båda sidor av skylten

ok knapp Farbror Skyltalla skyltar är svensktillverkade, med hög kvalitet

ok knapp Farbror Skyltskyltarna är anpassade för det nordiska klimatet

ok knapp Farbror Skylt3 års garanti på alla skyltar i sortimentet

Referens bilder

Vad gör jag nu?

1, Du kan klicka på bilden nedanför och beställa ett gratis skissförslag för din drömsmidesskylt innan du beställer skylten.

eller  

2, Klicka på "Skapa din design" och gör din egen design här. Ikonen hittar du ovanför priset.

2 924,00 kr (inkl. moms) 2 924,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 2-4 arbetsdagar

Betyg: 5.0/5 (1 Röst)

Beskrivning


Smidesskylten "Oslo Enkel"med kringla är en minimalistisk skylt med en stadig design. Den är tidlös och finns tillgänglig med fyra olika ändavslutningar så att man kan sätta sin egen prägel på skylten.Hela smidesskylten lackas i svart, men man kan välja en vit eller svart bakgrund.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda .

Alla smidesskyltar tillverkas i egen verkstad och är svart lackeras  för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

Begär offert  Begär offert

Handgjorda smidesskyltar från Farbror Skylt

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Kosta sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Datablad
2569
Leveranstid
2-3 dagar
Skylten
lackerade Aluminium 2mm 900mm x 450mm
Du kanske också gillar