Smidesskylt London Large, en stor och pampig skylt med ringlande ornament. Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smidesskylt Large London.

Smidesskylt Large "London"

Smidesskylt London är något av en klassisk smidesskylt med kraftig stomme och runda detaljer i gammaldags stil. Man får en känsla av att vandra i Londons gatumyller där det genuina möter det moderna och nya. Denna skylt kan ses utanför traditionella pubar och även vid antikvitetsbutikens hörn eller vid infarten till herrgården. Välj själv, använd vårt design verktyg utan extra kostnad och prova dig fram till den skylttext eller logga som du önskar. Beställ och få leverans inom 3-5 vardagar efter bekräftad beställning.

Design Farbror Skylt.

Tryck på båda sidor ingår alltid vid köp av smidesskylt.

SPECIFIKATIONER

Stativets längd från väggen: 97cm

Skyltmått: 90 x 45cm

Färg: Svart

Vikt: 8kg

Ok knapp Farbror Skyltkostnadsfritt design verktyg

Check box farbror skylt smidesskyltstativ svart pulverlackerad

Check box farbror skyltskylten 2mm tjocklek

Check box farbror skylttext/logga på båda sidor av skylten

ok knapp Farbror Skyltalla skyltar är svensktillverkade, med hög kvalitet

ok knapp Farbror Skyltskyltarna är anpassade för det nordiska klimatet

ok knapp Farbror Skylt3 års garanti på alla skyltar i sortimentet

Referens bilder

Vad gör jag nu?

1, Du kan klicka på bilden nedanför och beställa ett gratis skissförslag för din drömsmidesskylt innan du beställer skylten.

eller  

2, Klicka på "Skapa din design" och gör din egen design här. Ikonen hittar du ovanför priset.

3 324,00 kr (inkl. moms) 3 324,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms Leverans 10-14 dagar

Betyg: 5.0/5 (1 Röst)

Beskrivning

Begär offert  Begär offert

Handgjorda smidesskyltar från Farbror Skylt

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Kosta sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Smidesskylt  Smidesskylt Large "London"är en skylt som drar inspiration från Storbritannien. Skyltens  form mjukas upp av sirliga utsmyckningar i smide. 
Med sitt utseende är skylten en riktig blickfångare och passar utmärkt mitt i stadens myller lika väl som på landsbygden.
En riktig blickfångare.
Hela smidesskyltar lackeras i svart , men man kan välja en vit eller svart bakgrund på skyltytan.   
Stativens höjd är ca  400 mm och den sticker ut ca 985 mm från väggen produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. Alla skyltar är tillverkande i vår egen verkstad och svart pulverlack används på alla detaljer.

Datablad
2570
Skylten
lackerade Aluminium 2mm 900mm x 450mm
Stativ
1050 från väggen
Vikt
8kg