Chat offline men vi svara inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svara inom kort

Smidesskylt Medium "Prag"

2 999,00 kr
Inkl. moms

ART: 606

Beställ din smidesskylt från Farbror Skylt 

Fylla i formulär glöm inte att spara din anpassning

Typsnitt idé

Typsnitt

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • Ingen vald fil .png .jpg .gif
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Smidesskylt Medium "Prag" är en vacker skylt med mjuka former inspirerad av gamla genuina skyltar från den historiskt vackra staden Prag. Den kommer med mycket sirliga och rundade smidesdetaljer.

Stativets höjd är ca 400 mm och den sticker ut ca 800 mm från väggen.

Hela smidesskylten lackeras i semi matt svart, och man kan välja en vit eller svart bakgrund.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor.

Alla smidesskyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt i Hovmantorp. Vi sköter allt från design ,tryck, lackering och leverans.


Handgjorda smidesskyltar

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Datablad

Höjd
40 cm
Leveranstid
2-3 dagar
Grade 
2019-08-26

Smidesskylt

Bara bra. Enkelt och fint.

Grade 
2019-08-23

Snyggaste smidesskylten!

Min smidesskylt är så snygg och jag är så glad för den! Tack Farbror Skylt för jättebra service och en skylt att vara stolt över.

Write a review

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password