Stilfulla smidesskylten Prag i svart smide från Farbror Skylt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smidesskylt Prag, Medium

Smidesskylt Medium "Prag"

Prag smidesskylt är en av de sirligaste och vackraste smidesskyltarna som Farbror Skylt designat. Den är tillverkad av fyrkantsrör, järn och aluminium och formad till rundade slingor och mjuka svängar. Skylten bär upp en oval skylt med känsla eller en rektangel med stil. 

Placera Prag smidesskylt på väggen utanför butiken, nära ingången till din B&B, intill din gemytliga gårdsbutik eller på din vackra hästgård. Denna skylt passar i alla sammanhang där du vill skapa en känsla av trivsel, stil och kvalitet.

Farbror Skylt tillverkar både ram och skylt och tryck på båda sidor ingår. Du kan designa din egen skylt i vårt designverktyg som finns till varje smidesskylt.

Farbror Skylts egen design. Tillverkad i Småland, Sverige.

Tryck ingår på båda sidor

Ok knapp Farbror Skyltkostnadsfritt design verktyg

Check box farbror skylt smidesskyltstativ svart pulverlackerad

Check box farbror skyltskylten 2mm tjocklek

Check box farbror skylttext/logga på båda sidor av skylten

ok knapp Farbror Skyltalla skyltar är svensktillverkade, med hög kvalitet

ok knapp Farbror Skyltskyltarna är anpassade för det nordiska klimatet

ok knapp Farbror Skylt3 års garanti på alla skyltar i sortimentet

Referens bilder

Vad gör jag nu?

1, Du kan klicka på bilden nedanför och beställa ett gratis skissförslag för din drömsmidesskylt innan du beställer skylten.

eller  

2, Klicka på "Skapa din design" och gör din egen design här. Ikonen hittar du ovanför priset.

Smidesskylt2 Banner Farbror Sklyt_1.png

3 244,00 kr (inkl. moms) 3 244,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1 - 4 arbetsdagar

Betyg: 3.5/5 (2 Röster)

Beskrivning

Begär offert  Begär offert

Handgjorda smidesskyltar från Farbror Skylt
Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Smidesskylt Medium "Prag" är en vacker skylt med mjuka former inspirerad av gamla genuina skyltar från den historiskt vackra staden Prag. Den kommer med mycket sirliga och rundade smidesdetaljer.Stativets höjd är ca 400 mm och den sticker ut ca 800 mm från väggen.Hela smidesskylten lackeras i semi matt svart, och man kan välja en vit eller svart bakgrund.I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor.

Datablad
2557
Leveranstid
2-3 dagar
Skylten
lackerade Aluminium 2mm 700mm x 350mm