Smidesskylt med strikt mjukhet och klass. Farbror Skylt
  • Smidesskylt med strikt mjukhet och klass. Farbror Skylt

Smidesskylt Medium "Berlin"

3 899,00 kr Inkl. moms

Beställ din skylt här:

Se typsnitt nedan:

Sveriges bästa smidesskyltar Farbror Skylt

Skyltfärg
Skyltmodell
LED Belysning
Stripe
Tryck på skylten
Kvantitet

Smidesskylt "Berlin" är en skylt som andas inspiration från Tyskland. En robust, hållbar och stilren design.
Skylten gör ditt företag synligt.
Med sitt smidiga format passar denna skylten utmärkt till mindre byggnader.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem samt tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor.


Stativets höjd är ca. 400 mm och den sticker ca. 850 mm ut från väggen. 

Hela smidesskylten lackeras i svart och man kan välja en vit eller svart bakgrund på skyltytan.

Alla skyltar är tillverkade i vår egen smidesverkstad, vi blästrar alla smidesstativ innan lackering och använder pulverlackering på alla smidesskylt detaljer.


Handgjorda smidesskyltar

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Särskilda referenser

Artikelnummer
610

Du kanske också gillar