Skylt "Stäng Grinden" 2 från Farbror Skylt
  • Skylt "Stäng Grinden" 2 från Farbror Skylt

Skylt "Stäng Grinden 2" 40x25cm

220,00 kr Inkl. moms

Skylt "Stäng Grinden" 2 är en stäng grinden skylt i tändsticksserien med design inspirerad av solstickan där vi presenterar ett uttryck av lite större barn. Den har de karakteristiska färgerna blå, röd och gul samt vita siluetter av aktiva barn. Skylten passar på grinden till en aktivitetspark eller gymnastik/idrottsplats där ungdomar och barn dansar, åker sparkcykel och spelar boll i barnets frihetskänsla som behöver en stängd skylt för att minska ev smitande bollar och barn som springer ut i vägbanan.

Alla skyltar trycks på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. De får skyddande lager av laminat så att de håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

Särskilda referenser

Artikelnummer
888