Parkeringsskylt utfart parkering förbjuden

copy of Parkeringsskylt "Utfart Parkering Förbjuden" 30x10cm

115,00 kr
Inkl. moms

Skylt "Utfart Parkering Förbjuden" 30x10cm är en stabil plåtskylt i rektangulär form som har en gul varningsfärg som bakgrund och bild för parkering förbjuden samt text Utfart. Placera den väl synligt framför din utfart för att tydligt upplysa alla bilförare att inte parkera bilen på denna plats.


är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den placeras på en stolpe eller ett staket för att upplysa om att marken eller vägen är privat. För att skylten ska hålla länge får den ett skyddande lager laminat.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skylttext
Kund parkering
Skyltdesign
Multifärgad
Plåten
Aluminium

Särskilda referenser

ean13
6160

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password