Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort

Affischer


Photo-Affischer-Plancher

Posters och planscher i flertalet olika format!

Hos Farbror Skylt erbjuder vi många kombinationer av posters, planscher och format så att just du kan hitta det som passar dig bäst. Oavsett storleken på din beställning erbjuder vi hög kvalité till förmånliga priser. Din beställning gör du direkt via webben, varpå vi ser till att leverera varorna till dig på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt – allt för att du som kund ska känna dig nöjd med din beställning!

Affischerna du beställer hos Farbror Skylt kan användas inom många olika områden. Vanliga användningsområden innefattar bland annat reklamposters till evenemang och tillställningar, alternativt som olika typer av informationsblad exempelvis för föreningar och idrottsklubbar. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kommer att använda dina affischer som, varför inte beställa ett vackert motiv och sätta upp eller rama in det i ditt hem i form av en väggdekoration.

För dig som näringsidkare, småföretagare, förening eller privatperson har du möjlighet att beställa prisvärda affischer även för utomhusmiljö.

Väljer du att trycka på så kallat "utomhuspapper" får du ett mer väderbeständigt tryck – ett utmärkt sätt att nå ut till en större målgrupp och få exponering under en längre tid utomhus. Precis som den vanliga typen av tryckteknik erbjuds tryck på utomhuspapper i större upplagor. Vi erbjuder olika format i varierande storlekar mellan A4 till 100 x 150cm. 

Din beställning går till tryck samma arbetsdag som beställningen lämnas, och dina produkter skickas ut redan dagen efter.

Efterfrågas ytterligare krav på kvalité och långvaraktighet är Farbror Skylts posters att rekommendera. Våra posters trycks alltid på ett prisvärda affischer av högsta kvalité för att säkerställa ett utomordentligt bra resultat. De bilder som beställs för tryck på poster kan även förstoras till önskad storlek. Samtliga posters beställda hos Farbror Skylt paketeras med omsorg och skickas via DHL till servicepoint eller med företagspaket.

Har du frågor eller önskar att få ytterligare information är du välkommen att kontakta oss!

Farbror Skylt Affischer

Välkommen att beställa din parkeringsskyltar hos Farbror Skylt redan idag!

Det finns 20 produkter.

Visar 1-12 av 20 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password