Behöver du hjälp?

Canvas

Canvas

På en canvastavla från Farbror Skylt kan du trycka dina fotografier eller konstverk i större format och högre kvalité. Canvastavlor är perfekta att hänga i exempelvis hemmet, kontoret eller kanske sommarstugan. De är också ofta väldigt uppskattade att ge bort som en form av fotopresent – du kan verkligen förvandla dina egna bilder till fantastiska konstverk, tryckta på en riktig duk!

Du börjar med att välja vilken storlek du vill ha din canvastavla i, därefter väljer du tjocklek. När det är klart kan du ladda upp den bild eller bilder du vill använda dig utav, för att sedan skapa din egen design och forma en personlig canvastavla utifrån eget tycke och smak. Du ser snabbt och enkelt resultatet på förhand, och vi på Farbror Skylt garanterar alltid en hög kvalité på det färdiga resultatet som kommer att levereras till dig!

Canvasmaterialet från Farbror Skylt är tillverkat av ett mycket slitstarkt material, vilket våra proffs sträcker ut på träramar. Dessa finns färdiga att hänga upp eller ställa ut i en klassiskt halvblank finish. Våra canvastryck är tryckta på en polycanvas (340 g / m 2), vilket ger ett väldigt fint och tydligt tryck. När trycket är klart monterar vi motiven för hand i en stabila svensktillverkad ram. Farbror Skylts tryckteknik ger mycket vackra och klara färger, som håller år efter år. Canvastavlorna är uttalat motståndskraftiga mot UV-strålning (producenten garanterar 100 år) och de är dessutom resistenta mot eventuell fukt.


Canvastavlan är perfekt för alla typer av minnesvärda bilder, som till exempel bröllopsbilder, familjefoton, födelsedagar eller färgstarka naturfotografier. Det finns inga gränser för vad du kan trycka på en canvastavla, bara fantasin kan sätta gränser! Vi garanterar en snabb och smidig process från beställning till leverans, och garanterar att vår tryckteknik kommer att göra dig både nöjd och positivt överraskad till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss om du vill ha mer information eller har frågor, eller efterfråga en offert om du vill ha en skylt efter just dina önskemål.

Farbror Skylt Canvas tavlor

Storformt canvastryck Farbror Skylt

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password