Behöver du hjälp?
Byggskylt 2400x1200mm 4-Kantvikt

2400x1200mm 4-Kantvikt Byggskylt

3 199,00 kr
Inkl. moms

Här kan du beställa en stor byggskylt där du visar ditt företags logga under hela tiden bygget pågår. Farbror Skylt tillverkar byggskyltar efter dina önskemål och trycker din önskade bild eller logga på färgbeständig skyltfolie med digitaltryck i 4-färg.  

När du har beställt, gör vi ett skissförslag så att vi kan kontrollera kvaliteten och du kan kontrollera om designen är rätt. Först efter du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad i Hovmantorp.

Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss om du inte hittar den storleken du önskar.

Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Har du en egen logotyp, text, bild eller design, kan du ladda upp den när du beställer. Om du inte har en färdig design, kan du designa den online. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en design. Om du har en design i rasterformat som inte är tillräcklig stor, kan vi konvertera den till vektor. Fördelen med en vektorbild är att den enkelt kan förstoras med behåll av bildkvalitet. Detta gäller dock enbart logotyper och enkla designer med ett fåtal färger. Det går inte att konvertera foton till vektor.

Glöm inte att beställa monteringslister, så att det blir enkelt att montera skylten på väggen!

Datablad

Bredd
240 cm
Höjd
120 cm
Skyltutförande
4-Kantvikt på 25mm runt om
Plåten
Aluminium 1.4mm

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password