Behöver du hjälp?
Byggskylt 1800x450mm 4-Kantvikt

1800x450mm 4-Kantvikt Byggskylt

1 799,00 kr
Inkl. moms

Här kan du beställa din byggskylt från Farbror Skylt. Vi tillverkar alla skyltar i stark hållbar aluminium och viker kanterna för lättare montering samt stabilare resultat. Skyltfolie appliceras på skyltytan där vi tryckt den logga och det budskap du önskar. Färgerna är hållbara och skylten som helhet står utmärkt emot både väder och vind under den tid arbetet pågår och skylten sitter uppe.

Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert. Du kan kontakta oss om du inte hittar den storlek du önskar.

Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Har du en egen logotyp, text, bild eller design, kan du ladda upp den när du beställer. Om du inte har en färdig design, kan du designa den online. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en design. Om du har en design i rasterformat som inte är tillräcklig stor, kan vi konvertera den till vektor. Fördelen med en vektorbild är att den enkelt kan förstoras med behåll av bildkvalitet. Detta gäller dock enbart logotyper och enkla designer med ett fåtal färger. Det går inte att konvertera foton till vektor.

Glöm inte att beställa monteringslister, så att det blir enkelt att montera skylten på väggen!

Datablad

Bredd
180 cm
Höjd
45 cm
Skyltutförande
4-Kantvikt på 25mm runt om

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password