Behöver du hjälp?

1200x1200mm 4-Kantvikt Fasadskylt

2 229,00 kr
Inkl. moms

En fasadskylt ger alltid första intrycket. Vill du ge ett storslaget och samtidigt stilfullt intryck erbjuder Farbror Skylt denna stora kvadratiska skylt i dryga metern, 1200x1200mm. Vi tillverkar skylten i stark aluminium med 4-kantvikta sidor för extra stabilitet. Skylten kan med fördel sitta på fasaden utanför ditt företag och syns långväga med en stor företagslogga eller den bild du önskar. Vi trycker i 4-färgstryck där nyanserna är många eller använder utskuren folie för en eller två färger. Resultatet blir lysande och du kommer både synas och bli sedd!

ART: 691

Beställ din smidesskylt från Farbror Skylt in 5 kort steg

1, Skriv in din idé på önskade textstil eller hur du vill ha den.

2, Typsnitt stil, skriv in en som vi ha standard eller skriver namnet på din eget.

3, Ladda upp din eventuella logo.

4, Spara anpassning.

5, Lägg till i varukorgen.

Vad händer nu?

1, Inom några timme kommer ett professionellt skissförslag till dig.

    Vi ändra skissen efter din önskemål.

2, När vi är överens skickar vi din order till dig.

P.s Pdf. eps, ai eller vector format skickas till [email protected]

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • Ingen vald fil .png .jpg .gif
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

En företagsskylt ger första intrycket, förmedlar ditt varumärke och skapar igenkänning. Låt ditt företag synas med en fasadskylt från Farbror Skylt. Vi är specialiserade på att designa och tillverka företagsskyltar i olika storlekar och material. Vi är professionella, prisvärda och snabba.

Hos Farbror Skylt kan du beställa företagsskyltar i flera olika storlekar. Om vi inte har den storleken du söker så skicka ett mejl till oss så specialtillverkar vi den. Allt för att du ska få den skylt du önskar. Företagsskylten trycks på vinyl med ett hållbart fyrfärgstryck eller på hållbar folie med 8 års hållbarhet för skyltar i en eller två färger. Våra skyltar tillverkas i egen verkstad i aluminium med plant utförande eller med vikt kant. Kantvikningen gör att skylten inte får några vassa kanter, att den är lätt att montera och att vinden inte får tag på den.

Vi tillverkar skylten efter dina önskemål i vår verkstad. Har du en logotyp, en text, en bild eller en egen design använder vi den annars hjälper vi gärna till med en design och har lång erfarenhet av grafisk formgivning. Om du har en design i rasterformat konvertera vi den till vektor. En vektorbild kan förstoras hur mycket som helst utan att kvaliteten försämras. Om skylten har en eller ett fåtal färgar kan vi skära ut den. Det är också möjligt att få skylten i fullfärgstryck.

Skicka in din design så gör vi ett skissförslag inom någon arbetsdag. När du har godkänt skissförslaget, tillverkar vi din skylt i vår verkstad och levererar eller skickar den till dig. Hör gärna av dig om du har frågor eller önskar en offert.

Hos Farbror Skylt hittar du också akrylskyltarväggskyltar och byggskyltar.

En snygg skylt hjälper ditt företag att synas. Den presenterar ditt företag på ett enkelt och tydligt sätt. En företagsskylt kan också användas för att informera om vägbeskrivning, öppettider och priser. Beställ din företagsskylt hos Farbror Skylt. Alla skyltar är unika och tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp

Välkommen att beställa din företagsskylt idag!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password