Behöver du hjälp?
Skylt "Varning för Hästar" 3 Hästar

Skylt "Varning för Hästar" 3 Hästar 50x50cm

349,00 kr
Inkl. moms

ART: 107

Skylt "Varning För Hästar" 3 Hästar har tre galopperande hästar i siluett framför en gul/röd varningsskylt och visar passerande att här behöver man sakta ner farten och ta hänsyn. Fria och rörliga hästar finns i området intill och bör respekteras. 

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

Farbror Skylt erbjuder ett effektivt reflexmaterial som alternativ när du vill att skylten ska kunna synas dygnet runt oavsett tid när en bil med strålkastare passerar.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Varning För Hästar
Skyltdesign
Varningstriangel

Särskilda referenser

ean13
107

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password