Behöver du hjälp?
Skylt "Kundparkering" 2 Vit 30x10cm

Skylt "Kundparkering" 2 Vit 30x10cm

199,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Kundparkering" 2 Vit 30x10cm är den perfekta skylten för dig med liten plats då skylten är smal till formen och får plats på smal yta. Placera den utanför ditt företag och gör det lätt för kunderna att besöka dig. Du kan här  med fördel även ange namnet på ditt företag.
Den är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • max 250 tecken
Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skylttext
Kundparkering
Skyltdesign
Vit

Särskilda referenser

ean13
1178

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password