Behöver du hjälp?
Holland smidesskylt small med oval plåt o rosor i smide.

Smidesskylt Extra Small "Holland"

2 099,00 kr
Inkl. moms

ART: 568

Beställ din smidesskylt från Farbror Skylt 

Fylla i formulär glöm inte att spara din anpassning

JA TACK JAG VILL HA ETT PROFESSIONELLT GRATIS SKISSFÖRSLAG INNAN JAG KÖPER.

Typsnitt idé

Typsnitt

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
  • max 250 tecken
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Smidesskylt "Holland" är en nätt och elegant skylt för väggmontage med romantisk känsla som påminner om Amsterdams pittoreska gator varifrån stilen härstammar.

Med sin smidiga format passar denna skylten utmärkt till mindre byggnader och till platser där det inte finns mycket utrymme.

Den har en design med mycket detaljerade handgjorda rosor i smide som håller upp skylten.

Hela smidesskylten lackas i svart, men man kan välja en vit eller svart bakgrund.

Stativens höjd är ca 450 mm och den sticker ca 420 mm ut från väggen.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild,logga eller text på båda sidor.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera bra kvalitet. 

Handgjorda smidesskyltar

Smidesskyltar kommer tillbaka och är mer populära än någonsin. Med en smidesskylt får du en elegant och enkel lösning som pryder fasaden och smälter snyggt in i omgivningen. Farbror Skylt har sammanställt en serie av fasadskyltar i olika stilar som passar in i många olika miljöer. Välj mellan olika storlekar, former och typsnitt. Du kan också välja att göra din egen design direkt online hos Farbror Skylt.

I produkten ingår ett komplett skyltsystem och tryck av din egen bild, logga eller text på båda sidor. En riktig blickfångare.

Alla smidesskyltar tillverkas och lackeras i egen verkstad för att kunna garantera en produkt med hög kvalitet.

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård, hem eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Välj gärna belysning som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor, olika fotoprodukter och skyltar. En av våra mest populära produkter är Lekande Barn skyltar i vår egen design.

Datablad

Bredd
40 cm
Höjd
45 cm

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password