Behöver du hjälp?
Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel

Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel 40x25cm

220,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Stäng Grinden, Lekande Barn" Flicka på Sparkcykel placeras på grinden in till dagiset eller lekplatsen och är utformad i varningsfärgerna gult och rött för att synas väl. Barn som åker kickbike kan få upp hög fart och behöver ha en stängd grind mot platser utanför aktivitetsparken eller lekytan.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden väljer du reflexfolie.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
Stäng Grinden, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
142

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password