Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
  • Reducerat pris
Kattskylt "Varning för Fluffig Katt"

Kattskylt "Varning för Fluffig Katt" 50x50cm

349,00 kr
296,65 kr Spara 15%
Inkl. moms

ART: 97

Kattskylten "Varning för Fluffig Katt" är en omtyckt, populär och rolig kattskylt som finns på många olika platser i Sverige. Den visar på siluetten av en fluffig och gosig katt som man behöver ta hänsyn till och dessutom ha möjligheten att få se. Se bara till att köra långsamt så att du inte missar den! Dessutom visar varningstriangeln med varningsfärger att man bör köra sakta av hänsyn.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att ha större chans att komma ut med budskapet dygnet runt (katter är ju nattdjur) , kan man välja ett reflekterande material.

Plan skylt lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 

Fråga Farbror Skylt

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Varning För Fluffig Katt
Skyltdesign
Varningstriangel

Särskilda referenser

ean13
97

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password