Behöver du hjälp?
Skylt Varning för lat katt från Farbror Skylt

Kattskyltar "Varning för Lat Katt" 50x50cm

349,00 kr
Inkl. moms

KART: 98

Skylt "Varning för lat katt" är en rolig kattskylt i plåt med en varningstriangel i gult och rött samt en svart katt som lättjefullt sträcker på sig. Detta visar att passerande behöver vara uppmärksamma och köra sakta för att få en chans att se denna lata katt.

Skylten trycks på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 

Fråga Farbror Skylt

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
50 cm
Höjd
50 cm
Skylttext
Varning För Lat Katt
Skyltdesign
Varningstriangel

Särskilda referenser

ean13
98

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password