Behöver du hjälp?
Skylt kör sakta lekande barn flicka från Farbror Skylt

Skylt "Kör Sakta, Lekande Barn" Flicka 40x25cm

220,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Kör Sakta, Lekande Barn" Flicka har en starkt varnande gul grundfärg och barnsiluett i svart. Den kan sättas upp intill dagiset eller vid ditt eget hus för att göra passerande bilister uppmärksamma på att barn finns i området. Formatet är en rektangel 40 x 25 cm.


Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium. Den får ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

För att få bättre synlighet under dygnets alla timmar rekommenderas reflexmaterial.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
40 cm
Höjd
25 cm
Skylttext
Kör Sakta, Lekande Barn
Skyltdesign
Gul

Särskilda referenser

ean13
136

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password