Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll Blå

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll Blå 25x40cm

220,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Fotboll Blå tillhör tändsticksserien i solstickan design och visar på bollspelande barn. Placera skylten vid fotbollsplanen eller aktivitetsparken för att uppmärksamma bilister och andra passerande att bollar kan flyga och rulla ut på vägbanan med efterföljande barn. Skylten uppmanar till att sakta farten och respektera den aktiva miljön. Den har designats i stående format för enkel placering även på smala ytor.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den har även ett skyddande lager laminat så att den håller i väder och vind i många år.

Välj modellen med reflexmaterial för att synas alla timmar och dagar året runt.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp.

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Sänk Farten, Lekande Barn
Skyltdesign
Blå

Särskilda referenser

ean13
147

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password