Chat offline men vi svarar inom kort


Hur kan vi hjälpa dig?

Chat offline men vi svarar inom kort
Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Drake

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Drake 25x40cm

220,00 kr
Inkl. moms 1-3 dagar

Skylt "Sänk Farten, Lekande Barn" Pojke med Drake kommer från Solstickan tändsticksserie i Farbror Skylts design och föreställer ett barn som flyger drake. Denna skylt är ett sätt att varna passerande bilister att det finns barn i rörelse och lek som finns i området. Skylten passar intill lekparker, lekplatser och ytor där barn rör sig och har aktiv lek. Den har en blå bakgrund med inslag av gult och rött, och vit siluett av barn.
 
Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbar och slitstark aluminium samt skyddande laminat så att den håller i alla väder i många år.

Köp med fördel reflexmaterial för att synas dygnet runt.

En plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. 

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
25 cm
Höjd
40 cm
Skylttext
Sänk Farten, Lekande Barn
Skyltdesign
Blå

Särskilda referenser

ean13
149

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password