Behöver du hjälp?

PARKERINGSSKYLT "BESÖKANDE" 30X10CM

115,00 kr
Inkl. moms

ART: 140

Skylt "Besökande" 30x10cm är en rektangulär plåtskylt med vit bakgrund och blå text. Erbjud plats till dina gäster eller kunder och förenkla besök. Beställ från Farbror Skylt redan idag och ta emot en leverans redan inom några dagar.

Skylten är tryckt på 1,4 mm hållbart och slitstarkt aluminium. Den placeras på en stolpe eller ett staket för att upplysa om att marken eller vägen är privat. För att skylten ska hålla länge får den ett skyddande lager laminat.

För att få bättre synlighet under mörka väderförhållanden, kan man välja ett reflekterande material.

Det finns olika varianter, en plan skylt finns med eller utan hål för montering. Den lämpar sig för montering på till exempel staket, grind eller vägg. En kantvikt skylt, som gör att skylten är stabilare, finns med eller utan sats för att montera den på en befintlig stolpe. Det finns dessutom olika monteringssatsar, beroende på vilken tjocklek din stolpe har.

Alla skyltar tillverkas i vår verkstad i Hovmantorp. Kontakta oss om du letar efter en skylt med anpassad design eller storlek.

kontakt Farbrorskylt

Skyltmaterial
Skyltvariant
Kvantitet

  • Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet) Security policy (5 års garanti på alla skyltar i sortimentet)
  • Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar) Delivery policy (Leverans inom 2-3 arbets dagar)
  • Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer Return policy (14 dagar öppet köp) Konsumentverkets rekommendationer

Datablad

Bredd
30 cm
Höjd
10 cm
Skyltdesign
Flerfärgad

Särskilda referenser

ean13
140

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password