Affischer A1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Affischer A1

Tryck dina affischer, posters eller flyers billigt och enkelt online hos Farbror Skylt. Vi trycker från A6 till 160 cm bredd på olika papperstyper på vår storformatsskrivare. En affisch ett bra sätt att visa upp sig eller att tillkännage en fest eller en evenemang så att allmänheten garanterad tar att vara av ditt budskap.

Farbror Skylt har ett stort utbud av olika format, olika papperstyper både för inomhus och utomhus. 

Letar du efter en storlek som inte finns på hemsidan, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig med att ta fram en lösning. Vi kan även offerera större mängder och speciella önskemål. Du är välkommen med din fråga och vi hjälper dig med att få fram en lösning. Vi bjuder också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster om du önskar det.

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen

Ingen vald fil
.png .jpg .gif
164,00 kr (inkl. moms) 164,00 kr (exkl. moms)
Exkl. moms 1-3 dagar
Betala från 139,00 kr / månad

Beskrivning

Tryck dina affischer, posters eller flyers billigt och enkelt online hos Farbror Skylt. Vi trycker från A6 till 160 cm bredd på olika papperstyper på vår storformatsskrivare. Flyers blir ofta bortglömda när det gäller marknadsföringsinstrument. Det anses ofta som ett gammaldags marknadsföringsverktyg som har förlorat lite av sitt värde, men det är obefogat. Speciellt för att starta företag är flygblad ett utmärkt sätt att få uppmärksamhet. Om du vet rätt tricks, är att sprida flygblad det perfekta och billiga sättet för att öka din kundbas och för relationsmarknadsföring.

Men när du inte lägger till värde för din läsare, läses inte flygbladet och då är det fortfarande ett dyrt köp. Därför är det viktigt att noggrant tänka på vad du precis lägger på flygbladet. Många flygblad är inget annat än stora visitkort, de innehåller ett (företags) namn, e-postadress, telefonnummer och eventuellt företagsinformation. Om du vill har ett lite mer som enbart en flyer kan tänka på att komplettera med till exempel eller affischer, banner, rollup eller beachflagga för att promota ditt företag, evenemang eller ditt budskap.

Välj ett format, från A6 till A4. Letar du efter en storlek som inte finns på hemsidan, kan du alltid kontakta oss och då hjälper vi dig med att ta fram en lösning. Vi kan även offerera större mängder och speciella önskemål. Där välkommen med din fråga och vi försöker att hjälpa dig med att få fram en lösning. Vi bjuder också hjälp med grafisk formgivning och andra tjänster om du önskar det.

Vi kontrollerar varje order och om vi tycker att något ser ut som att det inte är helt rätt, kontaktar vi dig så att det inte blir ett missförstånd. Om allt ser bra ut, trycker vi din flyer.

Vi bjuder även möjligheter att du kan designa eller anpassa din design med vår gratis Design Online tjänst.

Framgång garanterad med kvalitetsblad eller flygblad, vår specialitet! Hur du nu vill ha det, på Farbror Skylt är du på rätt adress för alla dina utskrifter!

Datablad

50 cm
50 cm
2 cm
0.50 kg
25
Datablad
Bredd
59,4 cm
Höjd
84,1 cm
Betala från 139,00 kr / månad

Du kanske också gillar